Facebook
Pinterest
Youtube
Blogger
logo

Keresés


Kiadó apartmanok Weboldal
Horvátországi magánapartmanok egyenesen a tulajdonostól

Menü

Ügyfélszolgálat
H-V: 09-18
+36/70/230-1290
+36/70/945-3401
info@croatic.hu

Booking.com
 

 

Élményekben gazdag külföldi nyaralás olcsón, fiataloknak is! Irány Horvátország!

Tengerpartra vágyik, de diák, esetleg pályakezdő, és nem áll rendelkezésére nagyobb összeg a nyaralásra? Barátaival minél kevesebb költségből szeretné a lehető legtöbbet kihozni? Várja Önt Horvátország, és a csodálatos Vir sziget!


Napjainkban a fiatalok a kezdő átlagkeresetből jó, ha a számlákat, és a mindennapi megélhetéshez szükséges dolgokat fedezni tudják. Kevés esély van rá, hogy ebből a pénzből még félre is tudjanak tenni külföldi nyaralásra.


Velünk azonban nem álom a külföldi nyaralás! Cégünk horvátországi nyaralások szervezésével foglalkozik, honlapunkon olcsó szállások széles választékát kínáljuk Önnek. Sokan már eleve nem is gondolkodnak külföldi nyaraláson, mondván, az úgyis túl drága. Az igazság azonban az, ha időben belevágunk a szervezésbe, egy kis utánanézéssel nagyon olcsó utakat lehet kifogni, amelyekkel semmivel nem járunk rosszabbul költségek tekintetében, mintha belföldi nyaralás mellett döntenénk.


Amennyiben életre szóló élményt szeretne szerezni barátaival Horvátországban, nézzen körül weboldalunkon, és vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink bármelyikén! www.croatic.hu

 

 

 

 
Horvátországot érdemes saját szemünkkel látni!

Mindenképpen megéri egy horvátországi nyaralás, sőt, még egy téli utazás is fantasztikus élmény lehet ebbe az országba, hiszen csodás tájakra lehet eljutni. Rovinj és Dubrovnik a két legszebb gyöngyszeme Horvátországnak.

Rovinj az egyik legromantikusabb település nem csak az országban, de az egész mediterrán vidéken, így ha nem is ebben a városban választja ki horvátországi szállását, mindenképp érdemes meglátogatnia! Rovinj szűk utcácskái, egymásba érő kőházai, terei varázslatos hangulatot teremtenek a kis városban.

Dubrovnik a leginkább látogatott, és talán legszebb város, úgyhogy a horvátországi utazást nem lehet úgy megtervezni, hogy ezt a várost kihagyjuk! Csodálatos a panoráma, remek éttermek sorakoznak az utcákon, ráadásul a híres utcán, a Stradunon még szeretteinek is kellemes emléket szerezhet, hiszen remek szuveníreket lehet vásárolni.

Horvátországi szállások kapcsán bátran keressen fel minket, hogy az utazás ne csupán élményekkel teli, hanem igazán komfortos is lehessen! www.croatic.hu
 
Dubrovnik Horvátország www.croatic.hu
 

                Apartman.lap.hu | Horvatorszag.lap.hu | Hotel.lap.hu


Figyelem

Figyelem!

This is an animated dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.