Facebook
Pinterest
Youtube
Blogger
logo

Keresés


Kiadó apartmanok Weboldal
Horvátországi magánapartmanok egyenesen a tulajdonostól

Menü

Ügyfélszolgálat
H-V: 09-18
+36/70/230-1290
+36/70/945-3401
info@croatic.hu

Booking.com
 

 

Horvátországi apartmanok széles választékban!

Hazánkban Horvátország az egyik legnépszerűbb úti cél, ez megkérdőjelezhetetlen. Egy 2016-os felmérés szerint horvát nyaralásra kerestek a legtöbbször a magyar emberek, és ez nem csoda: a barátságos, kellemesen ismerős, de mégis frissítően mediterrán tenger és környezete fantasztikus időtöltést kínál bármilyen korosztálynak és bármekkora társaságnak. Különösen népszerű Vir szigete a maga homokos, csalogató tengerpartjával.

Bár természetesen nyáron van a legcsodálatosabb hangulat, szinte egész évben remek idő várja az ide látogatókat. A vakáció unalmasságától pedig végképp nem kell tartani, hiszen ha feladnánk a pálmafák frissítő árnyékát és a csillogó habokat, remek programok közül választhatunk, jobbnál-jobb éttermekben ehetünk. Annak köszönhetően, hogy ennyire népszerű hazánkban a horvát nyaralás, rendkívül könnyű magyarként elboldogulni és tájékozódni ebben az országban, még akkor is, ha kevésbé naprakész nyelvtudásunk.

 

Ha horvátországi nyaralásban gondolkodik, horvátországi apartmanokat keresne kedvező árakon, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, mi mindenben segítünk! Weboldalunkon rengeteg különböző szállást találhat, így garantáltan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet! www.croatic.hu

 


                Apartman.lap.hu | Horvatorszag.lap.hu | Hotel.lap.hu


Figyelem

Figyelem!

This is an animated dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.