Facebook
Pinterest
Youtube
Blogger
logo

Keresés


Kiadó apartmanok Weboldal
Horvátországi magánapartmanok egyenesen a tulajdonostól

Menü

Ügyfélszolgálat
H-V: 09-18
+36/70/230-1290
+36/70/945-3401
info@croatic.hu

Booking.com
 

 

Rólunk

2005-ben épült saját tulajdonunkban lévő horvátországi apartmanjainkkal léptünk be Magyarország turisztikai piacára. Mindig igyekeztünk megadni a tőlünk telhető legtöbb segítséget és információt utasaink, vendégeink számára. Működésünk óta több ezer elégedett vendég vette igénybe apartmanjainkat.

Szeretné a kiválasztott apartmant online lefoglalni? Tekintse meg foglalási útmutatónkat!


Több éves turisztikai tapasztalatunk, és a horvátországi nyaralás iránt rohamosan növekvő igény arra késztetett bennünket, hogy a 2011-es évben egy teljesen megújult Online szállásfoglalási és utazási információs portállal megkezdjük vállalkozásunkat. Legfőbb célunk, hogy meglévő és leendő vendégeink még nagyobb választékkal, kényelmesen és biztonságosan rendelhessék meg az általuk kiválasztott apartmant.


A CROATIC.HU (croatic.com, vir-sziget.hu) Online szállásfoglalási és utazási információs portál kizárólag horvátországi magán apartmanok kiadására specializálódott, melyet egy megbízható és sokéves tapasztalattal rendelkező háttér jellemez.


Nálunk a minőség fontos! Weboldalunkon szereplő minden egyes apartman házat, apartmant, szállást személyesen is leellenőriztünk, így az ott szereplő fotók teljes mértékben a valóságot tükrözik. Garantáljuk, hogy weboldalunkon szereplő apartmanjainkat a kiváló minőség és kényelem jellemzi. Igényes apartmanokkal és kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket, utasainkat!

 

 

Kívánunk Önöknek nagyon kellemes nyaralást és biztosíthatjuk afelől, hogy mindig a legjobb tudásunkkal állunk rendelkezésükre, hogy egy felejthetetlen nyaralásban legyen részük! Bármilyen kérdése merülne fel, keressen minket elérhetőségeinken!

 

 

 


Online Szállásfoglalási és Utazási
Információs Portál Tulajdonosa:

 

 

GOLUBAR TIBOR

Iroda: 7150 Bonyhád, Széchenyi tér 7. fsz. 3.

Székhely: 7150 Bonyhád, Széchenyi tér 7. 1/1

Mob.: +36/70/230-1290

Tel.: +36/74/494-874

Adószám: 60587983151

Nyilv. szám: 21625929

Privat e-mail.: goluweb@gmail.com

 

 

 

                Apartman.lap.hu | Horvatorszag.lap.hu | Hotel.lap.hu


Figyelem

Figyelem!

This is an animated dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.