Facebook
Pinterest
Youtube
Blogger
logo

Keresés


Kiadó apartmanok Weboldal
Horvátországi magánapartmanok egyenesen a tulajdonostól

Menü

Ügyfélszolgálat
H-V: 09-18
+36/70/230-1290
+36/70/945-3401
info@croatic.hu

Booking.com
 

 

Foglalási útmutató

A kiválasztott apartmant, szállást Ön lefoglalhatja az alábbi módokon:

-    Telefonon:
+36/70/230-1290 ; +36/70/945-3401
-    E-mail-ben: info@croatic.hu
-    Online szállásfoglalási rendszerünkön keresztül
-    Személyesen irodánkban (iroda címe: 7150 Bonyhád, Széchenyi tér 7. fsz. 3.)

A fent ismertetett foglalási módozatok bármelyikét választva, apartman, szállás áraink változatlanok maradnak!

FONTOS! Amennyiben sikerült kiválasztani a megfelelő apartmant, szállást jegyezze fel annak kódszámát (Pl.: VIR01A)! Erre a továbbiak alkalmával, többször is szüksége lesz.

A foglalási módok bármelyikét választva, Ön először „foglalási ajánlatot” tesz a croatic.hu, croatic.com (továbbiakban: croatic) felé. Az ajánlat beérkezését követően leellenőrizzük az abban meghatározott időintervallumra illetve apartmanra, szállásra vonatkozó foglaltsági állapotot. Erről legkésőbb 48 órán belül értesítjük Önt e-mail-ben vagy telefonon. Amennyiben az apartman, szállás lefoglalható, úgy foglalását érvényesítheti a visszaigazolásban szereplő további teendők elvégzésével. Más esetben az Ön foglalási ajánlatában már megadott paraméterek figyelembevételével, új ajánlatot készítünk Önnek.

A visszaigazolás tartalmazza:
-    az apartman, szállás pontos árát (árkalkuláció),
-    a foglalóként befizetendő összeget (részvételi díj kb. ≈10-40%-a)
-    a fennmaradó összeget (részvételi díj kb. ≈60-90%-a)
-    a szállás lefoglalásának időpontját, személyek számát
-    és minden az utazással kapcsolatos egyéb tudnivalót
 
A visszaigazolást követően, Önnek 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy a foglalóként befizetendő összeget (részvételi díj kb. ≈10-40%-át) megfizesse, annak elmaradása vagy késedelme esetén foglalását töröljük.

Az árak Euróban értendők! Az említett apartmanház lefoglalása estén a fizetési tudnivalókról e-mail-ben vagy telefonon értesítjük.

Választható fizetési módok:
-    Utalással (nem kell devizaszámlával rendelkezzen) vagy
-    Bármely CIB Bankban, bankszámlánkra történő közvetlen befizetéssel

FONTOS! Kérjük, utaláskor közleményként tüntesse fel a kapott apartman kódját, és az azt lefoglaló személy (bérbevevő) nevét (Pl.: Minta József VIR01A)
 
Utalás esetén számlaszámunk (CIB Bank, 7100 Szekszárd, Garay tér 1.):
GOLUBAR TIBOR 10700237-66205625-50000005

CIB Bankban történő személyes befizetés esetén számlaszámunk:
GOLUBAR TIBOR 0023-EP0XC8-500

Külföldről Magyarországra való utalás esetén IBAN számlaszámunk:
GOLUBAR TIBOR HU80 1070 0237 6620 5625 5000 0005

CIB Bank SWIFT kód: CIBHHUHB
 

A részvételi díj (foglaló) kb. ≈10-40%-ának beérkezését követően véglegesítjük foglalását oly módon, hogy 3 példányos üdülési szerződést töltünk ki, melyet postán, faxon vagy elektronikus1 úton juttatunk el Önnek. Ezekből egy példány Önnél marad, egy példányt pedig a hiányzó adatok pontos megadásával és aláírásával hitelesítve, 10 napon belül kell visszajuttasson részünkre. Amennyiben aláírásával nem hitelesíti az üdülési szerződést, vagy nem küldi vissza részünkre, úgy a szállás nem kerül lefoglalásra, továbbá a befizetett részvételi díj
kb. ≈10-40%-a, vagyis a foglaló nem kerül visszafizetésre. A harmadik példányt, a hiányzó adatok pontos kitöltésével és aláírásával hitelesítve a nyaralás alkalmával átnyújt az apartman, szállás tulajdonos részére. Az üdülési szerződés tartalmazza a szállással kapcsolatos összes fontos információt, továbbá átvételi elismervényként is szolgál, mely alapján az Ön által foglalóként befizetett összeget (részvételi díj kb. ≈10-40%-át) hiánytalanul átvettük.

A részvételi díj fennmaradó kb. ≈60-90%-a (második részlet) az apartman, szállás tulajdonosának a helyszínen fizetendő. Kivételt képez a VIR01 kódszámú „Golubar&Link” apartmanház. A VIR01 apartmanháznál, a részvételi díj fennmaradó ≈60%-át a nyaralás előtt 3 héttel szükséges befizetni a megadott számlaszámra! A számlát a helyszínre érkezéskor az apartman, szállás Tulajdonosa állítja ki, a második részlet, azaz a fennmaradó részvételi díj megfizetését követően.

Egyéb költség:
- idegenforgalmi adó (TAXA) kb. 1,5 Euro/fő/nap, mely a helyszínen fizetendő (12 éves  kor alatt ingyenes). A megadott ár tájékoztató jellegű!
- egyszeri adminisztrációs díj (banki-, egyéb költség): 5 Euró


Online foglalási rendszerünk használati tudnivalói és menete:

Amennyiben Ön Online módon kívánja megtenni foglalási szándékát a croatic felé, úgy az arra a célra elhelyezett, minden apartman képe mellett megtalálható „ÁRKALKULÁCIÓ/FOGLALÁS” gombra kattintva nyílik erre lehetősége.

Felhívjuk figyelmét, hogy az elvégzett árkalkuláció során kiszámított végösszeg csupán tájékoztató jellegű, és a kért időszakra vonatkozik. A foglalás módosítása esetén a már korábban kikalkulált árakat nem tudjuk garantálni.


Online foglalás menete:

Az „ÁRKALKULÁCIÓ/FOGLALÁS” gombra kattintva, a szükséges adatok kitöltését követően a rendszer összeveti a megadott paramétereket és elvégzi az Ön személyes nyaralási árkalkulációját.  

Felhívjuk figyelmét! Az árkalkulációhoz nem, de a foglaláshoz regisztrált és bejelentkezett állapotban kell lennie! Ha Ön még nem regisztrált tagunk, vagy már korábban regisztrált, de árkalkulációját nem bejelentkezett állapotban végezte el, úgy regisztrálási és/vagy bejelentkezési lehetőséget adunk Önnek, az adatlapon szereplő további információk, személyes adatok megadásával, és a felhasználási feltételek valamint az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával.


Foglalás időpontja:
Rendszerünk az Ön által meghatározott nyaralási időtartamot az árkalkulációban automatikusan felbontja az elő-, fő-, illetve utószezoni éjszakák számára.

Személyek száma:
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy rendszerünk kialakítása során valamennyi apartman esetében az azt lefoglalható minimum és maximum személyek száma meghatározásra került. Azonban a Személyek számának megadása rovatban lehetőséget adunk Önnek az ettől való eltérésre.

Ez alapján:
Valamennyi apartmanunk foglalható csupán akár 1 fő részére is. Azonban ahogy azt az árkalkulációban is látni fogja ennek feltétele a rendszerben meghatározott minimum személyek számának kifizetése.

Ugyanakkor a „Több” fő variációt kiválasztva teheti meg felénk ajánlatát a maximális férőhelyek bővítésének lehetősége céljából. (Az ehhez kapcsolódó felugró ablak csupán tájékoztató jellegű, az OK gombra kattintva az eltűnik és folytathatja online foglalását a már megadott paraméterekkel is.)

"Ehhez a foglaláshoz kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail-ben, telefonon vagy személyesen, majd elkészítjük Önöknek egyedi ajánlatunkat!"

Rendszerünk az Ön(ök) által kiválasztott időpontban, a meghatározott személyek száma és az általunk meghatározott pótágyas és nem pótágyas férőhelyek figyelembe vételével végzi el az árkalkulációját.

Extra:
Valamennyi extra a helyszínen kérhető és az apartman tulajdonosának fizetendő.
(pl. klíma, háziállat stb.)
Az árkalkuláció során az „extrák” (pl. klíma vagy háziállat) igénybevételi díját nem számoljuk a szállás bérbeadási díjához.

Szerződés:
Üdülési szerződését Ön kérheti tőlünk Postai úton vagy Online formában (Croatic profilján). Az Egyéb gombra kattintva Önnek lehetősége nyílik más forma megadására.


A foglalási adatlap kitöltése után a foglalás gombra kattintva érvényesíti és küldi el foglalási ajánlatát részünkre.

Online szállásfoglalási rendszerünk, egy minden esetre kiterjedő, egyszerű felépítésű, könnyen kezelhető felhasználóbarát felület. Az ezen keresztül történő foglalást, ajánljuk elsősorban a kettő-, három-, négy-, öt-, hat személyes, vagy 2x2 személyes nyaralni vágyó vendégeink számára. A nagyobb vagy többgyermekes családok, baráti társaságok igény szerinti elhelyezése esetén, kérheti ajánlatunkat, segítségünket e-mail-ben vagy telefonon.

Felhívjuk figyelmét, hogy a foglaltságot mutató naptárban („szabad helyek” fülecske) feltüntetésre kerültek a lefoglalt nyaralási időtartamok utolsó (távozási) napjai is. Ettől az időponttól Ön már lefoglalhatja szállását, hiszen az Ön(öke)t megelőző vendégek az említett nap legkésőbb de. 10 órájáig elhagyják az apartmant.

 

Pl.: Ha egy apartman aug. 10.-étől aug. 20.-áig került lefoglalásra (azaz a foglaltságot mutató naptárban félig piros, félig zöld színnel van jelölve, vagyis szabad), akkor Ön aug. 10.-éig vagy aug. 20.-ától már foglalhat!

 

1Weboldalunkon történő regisztrációját követően, elkészül személyes profiloldala, melyen keresztül megkaphatja üdülési szerződését, továbbá kimenő és bejövő levelezést (belső levelezést) bonyolíthat le a Croatic-al.


A foglalási útmutatóval kapcsolatos kérdés felmerülése esetén, forduljon hozzánk bizalommal, a fent feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!
   

Kellemes nyaralást kívánunk!


Croatic.com Online Szállásfoglalási és
Utazási Információs Portál Tulajdonosa:

 
GOLUBAR TIBOR
Iroda címe: 7150 Bonyhád, Széchenyi Tér 7. fsz. 3.
Székhely: 7150 Bonyhád, Széchenyi Tér 7. 1/1
Mob.: +36/70/945-3401

Tel.: +36/74/494-874

Adószám: 60587983151
Nyilv. szám: 21625929
Privat e-mail.: goluweb@gmail.com

 

 

                Apartman.lap.hu | Horvatorszag.lap.hu | Hotel.lap.hu


Figyelem

Figyelem!

This is an animated dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.