Facebook
Pinterest
Youtube
Blogger
logo

Keresés


Kiadó apartmanok Weboldal
Horvátországi magánapartmanok egyenesen a tulajdonostól

Menü

Ügyfélszolgálat
H-V: 09-18
+36/70/230-1290
+36/70/945-3401
info@croatic.hu

Booking.com
 

 

Miért érdemes a VIR Sziget déli partszakaszán nyaralni?

Horvátország napsütötte tengerpartján szeretne kikapcsolódni? Foglaljon weboldalunkon apartmant a VIR sziget déli részén!

 

Amennyiben Ön Horvátország napsütötte tengerpartján teljes kikapcsolódásra illetve pihenésre vágyik, akkor ajánljuk Vir sziget déli, központi részén (Vir településén) található apartmanjaink bármelyikét! Előnyös elhelyezkedésüknek köszönhetően, innen könnyedén eljuthatunk Horvátország legnépszerűbb látványosságaihoz: Négy Nemzeti Park: Paklenica, Krka vízesés, Kornati szigetvilág, Plitvicei tavak. Zadar pedig mindössze 26 km-re található. Minden apartmanunk a Vir sziget déli, legszebb részén, a központi strandhoz közel található!

 

 

Vir szigetet éghajlata alapján két egymástól határozottan elkülöníthető területre oszthatjuk:

     - a látogatottabb, napsütötte, meleg déli partvidék (Vir település) és

     - a szelesebb, hűvösebb északi partvidék.

 

Apartmanjaink Vir Sziget Központjában Találhatók!

 

A szelesebb, hűvösebb és kopárabb északi partvidék azonban turisztikai szempontból is hátul marad az egyben a sziget központjának számító napsütötte déli partszakasszal szemben, ahol a számos szórakozóhely, zöldség-, gyümölcs-, halpiac, kávézó, a különböző üzletek, vendéglők, diszkók, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, hajó- és robogókölcsönző illetve a számos turisztikai látványosság mellett látogatást tehetünk a sziget központi strandján a Jadro-n is. E központi, déli oldal sajátossága még, hogy az aprókavicsos és sziklás partszakaszok mellett homokfalakkal és homokos öblökkel, gyönyörű homokos strandokkal, valamint reumatikus panaszokat gyógyító iszappal is találkozhatunk. Ezért is a sziget legszebb és leglátogatottabb része a Vir település központja illetve központi strandja. Vir a „Viri Nyári Fesztiválról” is nagyon híres. A szép, ragyogó napsütésnek köszönhetően a kristálytiszta tenger kellemes hőmérsékletű. Éves átlagot nézve körülbelül 300 napon keresztül élvezhetjük itt a napsütést.

 

   

 

    

 

Vir sziget északnyugati részén egy kopár domb emelkedik, északi részén pedig természetvédelmi terület található, amely kirándulásra és búvárkodásra alkalmas. Ezt a részt kisebb, alacsonyabb erdők és mediterrán jellegű növényzetek veszik körül.

 

 

Ezért ajánljuk Önnek a Vir sziget déli partszakaszán fekvő, Vir település központját és az ott elhelyezkedő apartmanjaink bármelyikét!

 

 

                Apartman.lap.hu | Horvatorszag.lap.hu | Hotel.lap.hu


Figyelem

Figyelem!

This is an animated dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.