Facebook
Pinterest
Youtube
Blogger
logo

Keresés


Kiadó apartmanok Weboldal
Horvátországi magánapartmanok egyenesen a tulajdonostól

Menü

Ügyfélszolgálat
H-V: 09-18
+36/70/230-1290
+36/70/945-3401
info@croatic.hu

Booking.com
 

 

Mit érdemes tudni Vir sziget éghajlatáról?

Mielőtt nyaralni indulunk, nem árt, ha tisztában vagyunk az adott ország hőmérsékletével, hogy mire számíthatunk, így a programokat is célirányosabban tudjuk szervezni.


A Vir sziget klímáját tekintve mediterráni, évenként a napsütéses napok száma mintegy 300 napot jelent. A nyár forró és száraz, a tél pedig hűvös és csapadékos. A legszárazabb hónap a július és az augusztus, míg a legcsapadékosabb a november, december.


A csapadékmennyiség a mediterráni éghajlatnak megfelelő, a hó nagyon ritka a zadari régió területén. Az évi átlagos páratartalom 70 százalékos. Észak és dél-keleti szél egész évben, de leginkább a téli hónapokban fordul elő.


A Vir szigeten januárban a hőmérséklet 6 és 8 °C között mozog, szinte soha nem süllyed 5 °C alá és a 0 °C-t is nagyon ritkán éri el. A nyár kellemes meleg, 35 °C fölé ritkán emelkedik a hőmérséklet, ennek megfelelően a tenger nyári középhőmérséklete kellemes 22,5 °C-os.


A Vir sziget ideális célpont minden szempontból! Tapasztalja meg Ön is, idén lepje meg családját egy élménydús, mégis olcsó horvátországi nyaralással!

 

 

 

                Apartman.lap.hu | Horvatorszag.lap.hu | Hotel.lap.hu


Figyelem

Figyelem!

This is an animated dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.